Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

100 de ani de existență ai Colegiului Național ”Gheorghe Țițeica”

Zi de mare sărbătoare la Colegiul Național ”Gheorghe Țițeica”. Vineri, 24 mai, s-a organizat evenimentul festiv prilejuit de aniversarea a 100 de ani de existență ai Colegiului Național la care au participat foști elevi, profesori și persoanele publice din județ.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu a participat la eveniment împreună cu primarul Marius Screciu. La eveniment a participat și viceperimarul Daniel Cîrjan.

De-a lungul timpului, această unitate de învățământ a dovedit că urmăreşte şi îndeplineşte idealurile elevilor, îndeplineşte visurile dascălilor şi întăreşte siguranţa părinţilor de a-şi aduce copiii aici.  Îi felicit, pe de o parte, pe dascăli pentru munca depusă în formarea generațiilor care au rezultate foarte bune la examenele naționale, iar pe de altă parte pe elevi, pentru performanțele la învățătură”, a declarat Aladin Georgescu.

Și viceprimarul Cîrjan, ca fost absolvent al instituției de învățământ, a fost prezent la momentul aniversar.

Astăzi Colegiul Național Gheorghe Țițeica împlinește 100 de ani! În calitate de absolvent al acestei prestigioase unități de învățământ, am avut onoarea de a fi prezent astăzi alături de dascălii care au modelat generații întregi de elevi ! La Mulți Ani!”, a declarat Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.