Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

100 de ani de România – Marea ”dezbinare” din PSD Mehedinți

Manifestările dedicate Sfântului Andrei și a Centenarului – Ziua Națională – 1 Decembrie din județul Mehedinți, dincolo de festivisme și discursuri despre unire, au arătat de fapt că fractura din PSD Mehedinți este evidentă și, probabil, sunt șanse slabe că lucrurile să revină la normal (care o fi normalitatea în politică).

Ce e drept, dacă e să ne luăm după situația din PSD Mehedinți din luna august, acum pare că s-a modificat puțin componența taberelor. În timp de președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu a apărut în public cu primarul Marius Screciu, deputata Alina Teiș, senatorul Liviu Mazilu și prefectul Nicolae Drăghiea, o altă a tabără social democrată avea propria întâlnire.

Primarul Constantin Trușcă a fost alături de…. președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu, deputatul PSD Vlad Bontea, senatorul ALDE Ionuț Sibinescu, de primarul Ionuț Dunarintu și alții.

Răuvoitorii ar putea spune că ar fi semne de refacerea USL-ului, dar pe de altă parte…de ce putem fi siguri e că în PSD Mehedinți nu există consens. Nu prea știm de ce parte este Marius Screciu, având în vedere că în vară era ”braț la braț” cu Trușcă, la București, să îi transmită lui Liviu Dragnea că țin cu el și ”gestul mișelesc” a lui Aladin Georgescu de a semna scrisoarea demisiei nu este girat de mulți social democrați din Mehedinți. Între timp, Aladin Georgescu face ce face că să arate că a fost o scurtă rătăcire și își demonstrează fidelitatea față de Liviu Dragnea.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în viitorul apropiat, dar semnalele publice sunt clare…CENTENAR, CENTENAR…dar despre UNIRE nu putem vorbi în PSD Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.