Skip to content
Recent Social

22 de elevi fac practică la Jandarmeria Mehedinţi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi anunță că 22 de elevi se află în stagiul de practică la Jandarmeria Mehedinţi.

De pe data de 7 ianuarie şi până pe 10 mai, cei 22 elevi de la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani au fost repartizaţi pentru a se instrui în cadrul primului stagiu de practică la Jandarmeria Mehedinţi.

Elevii au fost repartizaţi să desfăşoare activităţi specifice în structurile de ordine şi siguranţă publică – etapa I şi de pază şi protecţie instituţională -etapa a II a.

Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi a anunțat că în perioada 22.12.2018 – 07.01.2019 efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi au asigurat ordinea publică la un număr de 33 manifestări cu caracter cultural – artistic, cu un efectiv de 161 jandarmi.

Cu ocazia misiunilor specifice executate în această perioadă, jandarmii au constatat un număr de 46 fapte antisociale dintre care 33 fapte de natură contravenţională, ocazie cu care au aplicat un număr de 3 avertismente scrise şi 30 amenzi în valoare de 10050 lei, precum şi 13 fapte de natură penală.

În ceea ce priveşte constatarea faptelor de natură penală, în cadrul dispozitivului integrat de menţinere a ordinii publice au fost constatate un număr de 13 infracţiuni săvârşite de 12 autori, dintre care:

– 7 infracţiuni de furt, faptă prevăzută de art. 346 CP, constând în nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor;

– 5 infracţiuni prevăzute de art. 335 şi 336 CP constând în încălcări ale regimului de circulaţie rutieră;

– 1 infracţiune prevăzută de art. 353 CP constând în distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.