Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

23 de tineri au primit teren pentru casă de la Primăria Șimian

23 de tineri au primit astăzi, 15 mai a.c., teren gratuit de la Primăria Șimian pentru a-și ridica o casă. Beneficiarii de teren gratuit trebuie să aibă până în 35 de ani şi să nu mai fi avut până acum o casă.

Prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, a fost prezent în satul Cerneți, acolo unde au fost repartizate parcelele beneficiarilor.

”Primăria comunei Șimian vine în sprijinul tinerilor, care vor să-și construiască o casă atribuindu-le în mod gratuit teren. Tinerii sunt viitorul comunității noastre și cred că trebuie să facem tot ceea ce putem pentru a le oferi motive să nu plece din Mehedinți. Iată că domnul primar Constantin Trușcă le oferă tinerilor posibilitatea de a rămâne acasă, să-şi întemeieze aici o familie”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

„Așa cum am spus cu câteva luni în urmă, când am mers la Prefectură, pentru elaborarea planului urbanistic zonal, o să punem, astăzi, în posesie, 23 de tineri din localitatea Cerneți. În urma solicitărilor venite din partea tinerilor, care locuiesc în comuna Șimian, după ce am avut o discuție prealabilă cu domnul prefect, am demarat identificarea unor terenuri, pentru a le atribui tinerilor până în 35 de ani, beneficiari ai Legii 15”, a precizat primarul Constantin Trușcă.

În zona unde au fost repartizate terenurile, Primăria Șimian a adus toate utilitățile, iar în perioada următoare va identifica alte parcele care vor fi date în folosință gratuită tinerilor, conform Legii 15/2003.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.