Skip to content
Ediția de astăzi Recent

30 de misiuni ale pompierilor mehedințeni în 24 de ore

Pompierii din cadrul ISU Mehedinți au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, transportarea unei persoane supraponderale cu probleme medicale, îndepărtarea unui element de construcție, dar și pentru asigurarea transportului de apă menajeră în două localități ale comunei Ponoarele.

Totodată, pompierii au efectuat 23 de misiuni pentru prevenirea răspândirii COVID-19, iar trei persoane au primit asistență medicală de la paramedicii SMURD, după ce au apelat numărul unic de urgență 112.

În cursul zilei de joi, un echipaj de pompieri din cadrul subunității Baia de Aramă a intervenit cu o autospecială pentru asigurarea transportului apei menajere în localitățile Delureni și Cracu Muntelui din comuna Ponoarele. Pompierii militari au efectuat cinci transporturi, asigurând 25 de tone de apă.

Joi după-amiază, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin a intervenit pe strada Mărăști din municipiu cu o autospecială de intervenție la înălțime pentru indepărtarea unei bucăți de tablă, desprinsă de pe acoperișul unui bloc de locuit, care punea în pericol trecătorii.

În ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, pompierii mehedințeni au efectuat 23 de misiuni, 14 dintre acestea constând în acțiuni de decontaminare a ambulanțelor SMURD și SAJ, dar și a autospecialelor destinate transportului de persoane, iar nouă pentru preluarea și transportul unor persoane care au tranzitat județul, au fost plasate în carantină sau au necesitat îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.