Skip to content
Lifestyle Recent

4 semne clare că te vezi cu un narcisist

Elite Daily

Definiția oficială a narcisistului: o persoană lipsită de empatie, arogantă, care se pune pe sine deasupra tuturor.

Pare simplu, dar uneori te poți lăsa păcălită de aparențe. Care sunt semnele care îți arată că te întâlnești cu un narcisist?

Când e vorba de relații, narcisiștii sunt atenți cu persoana iubită, dar există niște semne. Dacă la început totul pare ca fiind o permanentă lună de miere, vine și perioada în care își schimbă atitudinea.

”După ce te are, persoana narcisistă își pierde interesul, așa cum un copil își pierde interesul după ce a avut jucăria dorită.

1) Vor acorda mai puțină atenție persoanei iubite. Dacă nu ajungi până la acel punct poți observa comportamentul lui, cum se poartă în situații stresante, cum se poartă cu alte persoane.

2) Te izolează de prietenii tăi, nu te lasă să ieși în oraș sau îți impune cu ce să te îmbraci. Te vei simți din ce în ce mai controlată. Și dacă vei aduce în discuție comportamentul lui, narcisistul te va ignora.

3) Cauți scuze pentru comportamentul lui. Dacă te surprinzi că îi găsești scuze ar trebui să îți dai seama că ai de-a face cu un narcisist.

4) Sunt persoane carismatice. Dacă simți că este totul magic ar trebui să îți pui multe semne de întrebare.

Relațiile cu persoanele narcisiste sunt toxice și ar trebui să te detașezi. Nu investi mai mult dacă ți-ai dat seama de asta pentru că vei suferi mult pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.