Skip to content
Recent

A apărut un nou candidat la prezidențiale! Cine este cel care râvnește fotoliul de la Cotroceni

România are parte de un nou candidat la alegerile prezidențiale din 2019, întrucât acesta și-a anunțat intenția de a participa la cursa pentr fotoliul de la Cotroceni.

Cel mai nou candidat este un român stabilit în Stuttgard, Germania, în vârstă de 74 de ani, pe numele său Mircea Moise. Acesta și-a construit chiar și o platformă, de unde românii să afle totul despre el şi despre programul pe care intenţionează să-l aplice în cazul în care este ales, după cum relatează Antena3.ro.

Pe site-ul realizat de Mircea Moise, se regăsesc 311 puncte esenţiale din program. Autorul acestuia mai subliniază faptul că el este singurul ce ar putea să salveze România: “După Revoluţie, România a fost distrusă în serie, dar nimeni nu a reuşit să reconstruiască ceva din ce s-a distrus. Nu văd nici în viitor pe cineva să o refacă. Sunt singurul care îmi pot asuma reuşita de a redresa România spre o cale normală, într-un timp rezonabil, cu condiţia ca populaţia Romaniei să mă susţină în toate acţiunile”.

În programul propus de românul stabilit în Germania, regăsim mai multă muncă pentru cetățeni, mai ales pentru funţionarii statului, dar şi serviciu militar obligatoriu. O altă reformă pe care Moise o propune este reorganizarea teritorială a României prin reactualizarea şi descentralizarea regiunilor istorice care vor avea administraţie proprie, cu mai multe servicii şi prin reînfiinţarea raioanelor. Nici Bucureștiul nu este uitat, întrucât cel ce dorește să îi ia locul lui Klaus Iohannis consideră necesară mutarea Capitalei, pe principiul “costă prea mult să reparăm, cu aceiaşi bani facem ceva nou”.

Citiți mai multe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.