Skip to content
Ediția de astăzi Recent

A condus fără permis pe strada Walter Mărăcineanu

Astăzi, 25.03, polițiștii Biroului de Ordine Publică de la Poliția Municipiului Drobeta-Turnu-Severin au organizat mai multe acțiuni, cu caracter preventiv, în localitate.
Scopul acestei activități a fost atât pentru verificarea cu privire la respectarea măsurilor în contextul stării de alertă, cât și pentru combaterea accidentelor rutiere. Astfel, au fost controlate peste 126 de autovehicule și legitimate 131 de persoane, fiind aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, iar 9 permise de conducere au fost reținute.

În cadrul acestor acţiuni, un bărbat de 45 de ani, care conducea un autoturism, după ce a consumat băuturi alcoolice, a fost oprit de către poliţişti. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Tot astăzi, pe strada Walter Mărăcineanu din Drobeta-Turnu-Severin, poliţiştii au depistat, în trafic, un bărbat de 48 de ani, care conducea un autoturism cu permisul de conducere suspendat.

Cei 2 conducători auto s-au ales cu dosare penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.