Skip to content
Ediția de astăzi Recent

A crescut violența stradală în municipiul Drobeta Turnu Severin

Polițiștii au intervenit marți, 9 iulie a.c., pentru aplanarea unor conflicte izbucnite în stradă în municipiul Drobeta Turnu Severin. Un apel la 112 anunța că o persoană a fost agresată la  intersecția străzilor Cicero cu Carpați.

La fața locului s-a deplasat o patrulă din dispozitivul de ordine și siguranță publică, iar cu ocazia verificărilor polițiștii au stabilit că un tânăr de 19 ani, din municipiu, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat de o altă persoană de 20 ani, din Drobeta Turnu Severin.

Persoana vătămată s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, precizând că își rezervă dreptul de a formula plângere pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Agresorul s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Al doilea caz s-a petrecut marți seară, în jurul orei 22,50, când oamenii legii au fost sesizați prin 112  de un tânăr de 21 ani, din municipiu, care a relatat că în jurul orei 22.40, a fost agresat de o persoană pe strada Adakaleh la intersecția cu strada Calea Dudașului.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție, stabilind că apelantul, în urma unui conflict spontan, a fost lovit de către un tânăr de 20 ani, însă nu dorește să formuleze plângere. Victima a fost transportată la Spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind deschis un dosar de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.