Skip to content
Ediția de astăzi Recent

A fost desfășurată prima probă a Evaluării Naționale 2021

Marți, 22 iunie, s-a desfășurat proba la limba și literatura română a Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a. La Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” au fost prezenți toți cei 62 de elevi și nu au existat incidente. 

„După modelul nou de examen s-a lucrat tot anul, am văzut că au scris, deci cred că au primit subiecte puțin mai ușoare în comparație cu simularea. Toți cei 62 de elevi au fost prezenți, sperăm la note bune, iar incidente nu au fost. Am asigurat toate condițiile de desfășurare, au avut și apă, iar atmosfera a fost degajată și foarte lucrativă”, a declarat Florentina Watzlawek, profesor la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”

Subiectele au fost accesibile, iar elevii nu au întâmpinat dificultăți.

„Mi s-a părut destul de simplu, aștept să văd și la matematică, sper să fie la fel de ușor”, susține o elevă

„M-am descurcat, nu mă așteptam să fie atât de ușor. Să sperăm că și nota va fi pe măsură, nu am întâmpinat dificultăți, însă pregătirea în online a fost dificilă.”, consideră un elev

Joi, 24 iunie, va avea loc examenul la matematică, iar elevii trebuie să aștepte până marți, pe 29 iunie, pentru a afla rezultatele la cele două probe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.