Skip to content
Ediția de astăzi Recent

A fost desfășurată prima probă a examenului de Bacalaureat 2021

Luni, 28.06, s-a desfășurat prima probă a examenului de bacalaureat din anul 2021. Este vorba despre proba la limba și literatura română, unde subiectele au fost accesibile pentru elevi. Aceștia s-au pregătit alături de profesorii lor și au lucrat testele de antrenament propuse de minister. 

„Subiectele de astăzi sunt asemnănătoare testelor de antrenament propuse de Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație. Așadar, au avut la dispoziție 12 teste de antrenament și s-au pregătit pentru proba de astăzi.”, susține Mirela Ciurel, profesor de limba și literatura română la Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”

Candidații au fost surprinși de subiectul al III-lea pentru că nu se așteptau să aibă aceeași operă pe care au avut-o la simulare, dar s-au descurcat și se așteaptă la note bune. 

„Subiectele mi s-au părut destul de abordabile, cred că m-am descurcat și mă aștept la o notă bună. Nu mă așteptam să mai pice „Moara cu noroc”, dar tot am repetat-o”, consideră o elevă

„Nu a fost foarte greu, se putea rezolva cu ușurință, însă nu mă așteptam la aceeași operă precum la simulare”, a declarat un elev

Urmează ca elevii claselor a XII-a să susțină marți, 29.06, proba obligatorie a profilului, mai precis, matematică sau istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.