Skip to content
Ediția de astăzi

A fost investit un nou prefect al județului Mehedinți

Cristinel Pavel a fost investit sâmbătă, 3 octombrie, prefect al județului Mehedinți, iar Doina Dobre este subprefect.

La ceremonia de învestire în funcția publică a celor doi a participat și Virgil Popescu ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

”Astazi am participat la ceremonia de învestire în funcția publică de Prefect al județului Mehedinți a domnului Cristinel Pavel și în funcția publică de subprefect a doamnei Doina Dobre. S-a înființat sucursala ROMGAZ în Drobeta Turnu Severin pentru a putea demara lucrările de la Halânga. În momentul de față se negociază achiziția terenului și a stației de înaltă tensiune pentru a putea începe construcția acolo. Dacă negociază cu Mehedinți Gaz, vom începe construcția acelor centrale de cartier și dezvoltarea rețelei. Nu ne vom opri aici, conducta Transgazului de la Prunișor către Orșova și mai departe către Jupa va continua, suntem în stadiu de proiectare. Mă bucur domnule prefect că le veți urmări și că îi veți împinge de la spate pe constructori, pe cei care trebuie să le implementeze.
Județul Mehedinți trebuie să ajungă din urmă județele din vestul țării și sunt convins că acest lucru se va întâmpla”,a declarat ministrul mehedințean.
Cristinel Pavel a mai fost prefect al județului Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.