Skip to content
Ediția de astăzi Recent

A fost prins autorul furtului unui seif din Baia de Aramă

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui minor din localitatea Baia de Aramă. Tânărul a fost reținut 24 de ore pentru furt calificat.

Polițiștii Serviciului de Investigatii Criminale au efectuat în ziua de 7 noiembrie o percheziție domiciliară pe raza orașului Baia de Aramă, la locuința unui tânăr de 17 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

Din probatoriul administrat s-a stabilit că la sfărșitul lunii septembrie, acesta a pătruns într-o societate comercială, din aceeași localitate, de unde a sustras un seif de valori în care se aflau aproximativ 7.ooo lei, precum şi suma de 2oo lei din sertarul casei de marcat.

 

La locuința percheziționată polițiștii au identificat și ridicat seiful de valori precum și alte mijloace materiale de probă”, precizează Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

 

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți, iar astăzi, 8 noiembrie a.c., va fi prezentat magistraților cu propunerea corespunzătoare.

 

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.