Skip to content
Ediția de astăzi Focus

A început campania de vaccinare anti COVID – 19 și în județul Mehedinți

Campania de vaccinare împotriva COVID – 19 a demarat luni, 4 ianuarie, și în județul Mehedinți.
”Este vorba de inițierea etapei I a vaccinării anti-CoVid-19, adică cea care vizează imunizarea personalului medico-sanitar. Prima persoană vaccinată la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin este medicul epidemiolog Oana Banu, iar cel de-al doilea medic care s-a vaccinat este Liliana Bancă, șeful secției boli infecțioase”, a anunțat prefectul județului Mehedinți.
Cu această ocazie prefectul Cristinel Pavel le-a mulțumit tuturor cadrelor medicale pentru implicarea de care dau dovadă.
Am intrat în noul an sub cele mai bune auspicii pentru că începerea campaniei de vaccinare împotriva CoVid-19 este un prim pas spre revenirea lucrurilor la normalitate. Trebuie doar să avem suficientă răbdare și încredere că totul va fi bine. Avem un vaccin sigur, eficient, iar vaccinarea este voluntară și gratuită. Vreau să le mulțumesc tuturor cadrelor medicale din linia 1, instituțiilor implicate în gestionarea pandemiei, cât și mehedințenilor care au înțeles să se alăture în această luptă, prin respectarea măsurilor de protecție”, a declarat prefectul Cristinel PAVEL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.