Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Acces gratuit la Ștrandul Municipal Schela Cladovei și la Patinoarul Municipal pentru elevii premianți

Viceprimarul Daniel Cîrjan alături de consilierii locali liberali a inițiat un proiect privind acordarea de acces gratuit la Ștrandul Municipal Schela Cladovei și la Patinoarul Municipal pentru elevii care au obținut premii la Olimpiadele naționale și premiul I, II, III și mențiune la Olimpiadele județene.

Această facilitate are valabilitate în anul școlar următor celui în care se obțin rezultatele și se va pune în aplicare în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mehedinți.

”Autoritatea locală are atribuții concrete pe domeniul educației, sănătății, tineretului și sportului dar nu a adoptat măsuri concrete prin care să fie sprijiniți, în orice fel, toți acești tineri deosebiți care obțin rezultate în diverse domenii la învățătură. Una dintre marile probleme cu care se confruntă societatea românească în prezent este lipsa de recunoaștere a meritelor tinerilor care obțin rezultate în sistemul românesc de învățământ. Este extrem de important ca tinerii valoroși din comunitatea noastră să se simtă apreciați, înțeleși și să vadă că le este recunoscut efortul depus la învățătură. Doar așa putem să îi stimulăm să meargă mai departe și să performeze la școală și apoi în carieră”, spune viceprimarul Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.