Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Accident pe DN56 A între un TIR și o mașină

Două persoane au ajuns miercuri la spital, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident de circulație pe DN56A Drobeta Turnu Severin – Vânju Mare, la ieşirea din localitatea Şimian către Hinova.

Impactul dintre un autoturism şi un tir, produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei, s-a soldat cu rănirea uşoară a două persoane, soț și soție.

Șoferul camionului, de 44 ani, din județul Hunedoara, circula pe DN56 A, din direcția Calafat – Turnu Severin, iar la km 75+979, în afara localității Șimian, a efectuat un viraj la dreapta fără să se asigure, și a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 59 ani, din Drobeta Turnu Severin, care se deplasa în aceeași direcție.

Din accident a rezultat avarierea ambelor autovehicule și rănirea celor două persoane din autoturism. Șoferul camionului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și reținerea permisului de conducere al acestuia până la soluționarea dosarului.

Circulația rutieră s-a desfășurat pe un singur sens mai bine de o jumătate de oră.

1 comentariu la “Accident pe DN56 A între un TIR și o mașină

  1. Eu stiu ca acolo este o banda. Ce vina are soferul CAMIONULUI (TIR = TRANSPORT INTETNATIONAL RUTIER), pentru ca boul cu peugeot a vrut sa il depaseasca pe acostament? Am innebunit de tot?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.