Skip to content
Recent Spot

Accident tragic: Un bărbat și-a pierdut viața într-un canal din cartierul Schela Cladovei

UPDATE 13.50 Un bărbat de 28 de ani a încercat să desfunde canalul de scurgere al rezidurilor situat la subsolul blocului situat în zona Șantierului Naval din municipiul Drobeta Turnu Severin. Din cauza concentrației mare de monoxid de carbon i s-a făcut rău. În ajutorul său au intervenit doi bărbați, de 47 și 48 de ani, care din aceeași cauză și-au pierdut cunoștința. Toți trei au fost transportați la spital, unde bărbatul de 47 de ani a decedat, iar ceilalți doi  sunt internați la secția ATI.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Știrea inițială

Un bărbat  a decedat sâmbătă, în jurul orei 12,00,  după ce a intrat să curețe un canal  din zona blocurilor Șantierului Naval din cartierul severinean Schela Cladovei.

Din primele informații este vorba de doi locatari care au intrat în subsolul blocului a face curățenie, după care au vrut să curețe canalizarea, dar au căzut în fosa septică. Unul dintre ei a decedat, iar celălalt a fost transportat la Spitalul Județean de Urgențe din Turnu Severin pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul s-a petrecut într-un cartier mărginaș al municipiului Drobeta-Turnu Severin. Poliția investighează împrejurările exacte în care a survenit decesul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.