Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent Spot

Acum suntem convinși că știai, Aladine! Numire cu cântec și fără număr la Spitalul Județean Mehedinți

Aladin Gigi Georgescu este în fibrilații după dezvăluirile Psnews de ieri, unde semnalam că pe perioada stării de urgență ”locotenenții” săi din Spitalul Județean de Urgențe au făcut achiziții publice suspecte.

Disperat că ies la lumină fapte deosebit de grave care s-au petrecut în spitalul administrat de Consiliul Județean Mehedinți, astăzi, pe repede’nainte, a întrunit  Consiliul de Administrație al spitalului și l-a numit în funcția de manager pe Cătălin Tutilescu, cel care conduce Garda  de Mediu a județului Mehedinți.

Unu: Cum să numești în plină pandemie de coronavirus un individ care nu are absolut nicio legătură cu ceea ce înseamnă actul medical?

Doi: Cum să numești un manager la Spitalul Județean când în momentul de față această funcție este ocupată de medicul Victor Maliborschi?

Trei: Aladin Gigi Georgescu a uitat că a pierdut procesul cu Ministerul Sănătății, unde a solicitat suspendarea  ordinului Ministerului Sănătății prin care a fost numit în data de 3 iulie a.c., pe perioada stării de alertă, manager al spitalului dr. Victor Maliborschi?

Patru: ”Pepiniera” de specialiști a PSD Mehedinți atât poate să dea: pe Cătălin Tutilescu? Să înțelegem că niciun medic din Spitalul Județean nu a vrut să se amestece în această mizerie?

Sunt doar câteva întrebări la care Aladin Gigi Georgescu, cel care ocupă în momentul de față funcția de președinte al Consiliul Județean Mehedinți, trebuie să dea explicații.

Criteriul pentru care a fost ales Cătălin Tutilescu este necunoscut, dar ceea ce știm cu siguranță este faptul că dacă ar veni la conducerea spitalului pacienții ar  fi „oblojiți”  pe acorduri de muzică populară și dedicații fără număr … fără număr …

1 comentariu la “Acum suntem convinși că știai, Aladine! Numire cu cântec și fără număr la Spitalul Județean Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.