Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Adolescentă de 15 ani plecată de acasă. Poliția o caută peste tot

 

O minoră de 15 ani din comuna mehedințeană Tâmna a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.Polițiștii fac apel la cetățeni pentru identificarea acesteia. Ea a fost pusă în urmărire la nivel național.

Sâmbătă, 10 august a.c., în jurul orei 15:38, Poliția din Strehaia a fost sesizată de către o femeie, din comuna Tâmna, despre faptul că fiica sa Feleagă Aida, de 15 ani, din aceeași localitate, a plecat în jurul orei 10:45, de la domiciliu și nu a mai revenit.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național, dar și instituită măsura consemnului la frontiera de stat a României, semnalmentele acesteia fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică, dar și altor structuri în vederea identificării.

Semnalmente: Persoana dispărută are ochi căprui, aproximativ 60 de kilograme, 1,65 metri înălțime, păr lung șaten.

La data dispariției, purta pantaloni scurți de culoare albastră, tricou negru-albăstrui cu dantelă, fiind încălțată cu papuci de culoare albă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

1 comentariu la “Adolescentă de 15 ani plecată de acasă. Poliția o caută peste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.