Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Al 7-lea deces înregistrat din cauza Covid-19 în Mehedinți

A fost înregistrat în ziua de 20 aprilie a.c., al șaptea deces (comorbidități: boală renală cronică, obezitate, DZ tip II) în Mehedinți din cauza coronavirusului, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba de o femeie în vârstă de 69 de ani.  A fost internată în data de 05.04.2020 în Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin – secția pneumologie, transferată în 07.04.2020 în secția de boli infecțioase și apoi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova – secția ATI.

În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 199  de persoane se află în carantină (din care 9 persoane au intrat în carantină și 29 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 ore), iar 371  persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 17 persoane au intrat în izolare la domiciliu și 74 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).

De la începutul pandemiei, în județul Mehedinți au fost testate  257 persoane (din care 196 probe negative, 40 probe pozitive şi 21 probe în lucru).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.