Skip to content
Ediția de Astăzi

Aladin Georgescu, ADIO Viorica, rămân cu Ciolacu – la conducere

După ore îndelungi de dezbateri, că tot și-au dorit cei de la PSD foarte mult dezbateri, s-au luat niște decizii. Care este surpriza, mai ales la noi, la Mehedinți? Că președintele PSD Mehedinți Aladin Georgescu i-a spus adio doamnei Dăncilă și s-a alăturat taberei care a preluat conducerea. Aladin Georgescu este vicepreședinte al PSD.

Noul președinte interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat cum stă treaba:

După ce m-au propus colegii ca și președinte interimar, conform cutumei și a statutului, mi-am ales în primul rând secretarul general și primul obiectiv care ne-au mandatat colegii este acela de a organiza Congresul, unde vor fi alegerile normale. Alături de domnul Paul Stănescu, automat au intrat cele cinci județe care au câștigat alegerile și în al doilea tur de scrutin, aici mă refer la președintele de la Teleorman, președintele de la Mehedinți, domnul Aladin Georgescu, domnul Adrian Gâdea, domnul Mihai Weber de la Gorj și domnul Nicolae Bădălău de la Giurgiu”.

Președintele PSD Mehedinți a anunțat cu mândrie noul rol, pe care îl ocupă.

Sunt onorat să fac parte din conducerea interimară a Partidului Social Democrat! Decizia a fost luată în cadrul Comitetului Executiv care s-a desfășurat marți seara și vine în urma rezultatului bun pe care Organizația PSD Mehedinți, pe care o conduc, l-a obținut la alegerile prezidențiale. La conducerea PSD, mă alătur domnului Marcel Ciolacu în calitate de președinte interimar, domnului Paul Stănescu în calitate de secretar general, colegilor Adrian Gâdea, Nicolae Bădălău, Mihai Weber – președinți ai organizațiilor câștigătoare, dar și liderilor senatorilor și deputaților PSD din Parlamentul României și reprezentanților celor opt regiuni de dezvoltare”, a scris acesta.

Totodată, probabil așa că să arunce praf în ochi că este fair play, Aladin Georgescu a ținut să spună că o apreciază în continuare pe Viorica Dăncilă.

Îi transmit și pe această cale, aprecierea mea doamnei Viorica Dăncilă pentru toată munca depusă ca președinte al PSD și în campania electorală pentru alegerile prezidențiale! Pentru PSD urmează o perioadă de evaluare amănunțită a rezultatelor alegerilor prezidențiale în fiecare organizație județeană, alegeri în organizațiile locale și apoi, congresul național în luna februarie. Împreună vom recâștiga încrederea oamenilor și vom spori șansele pentru ca la alegerile de anul viitor, PSD să revină în preferințele electoratului. Avem capacitatea și resursele de a redeveni principala forță politică din România”, a mai scris președintele Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.