Skip to content
Administrație locală Recent

Aladin Georgescu anunță sporuri majorate pentru personalul care tratează pacienții de Covid 19

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că personalul care tratează pacienții de COVID 19 la spitalul de la Severin vor avea sporuri majorate.

”În calitate de ordonator de credite al Spitalului Județean de Urgență, am dat acordul pentru ca personalul medical de la Secția Boli Infecțioase, precum și întreg personalul detașat aici de la alte secții din județ, în această perioadă, să primească spor de 85% din salariu, conform Legii 153/2010, până la sfârșitul anului. A fost nevoie de o astfel de măsură întrucât medicii și asistentele de aici aveau sporuri mult mai mici, de 15-25% până acum, întrucât s-a considerat că riscurile la care sunt supuși prin specificul muncii fiecăruia, nu erau la fel de ridicate precum cele la care este expus personalul de la Unitatea de Primiri Urgențe sau Secția de Anestezie și Terapie Intensivă care aveau deja spor de 85%”, a anunțat președintele CJ Mehedinți.

Până joi, 14 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.247 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care 86 în Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.