Skip to content
Administrație locală Spot

Aladin Georgescu, căzut în dizgrație în fața lui Ciolacu?

Se apropie zile grele din punct de vedere politic pentru Aladin Georgescu. Se pare că  nu mai este în grațiile lui Marcel Ciolacu, deși, să ne aducem aminte că face parte din conducerea interimară a PSD.

În luna noiembrie,  Aladin Georgescu fusese ales să facă parte din conducerea interimară a PSD, pentru că obținuse un rezultat bun la alegerile prezidențiale. Din ce știm noi nu s-a făcut remarcat la nivel central. Poate pentru că nu a venit cu nicio idee revoluționară.

Însă este foarte interesant că deși face acum echipă cu Ciolacu, președintele interimar al PSD, nu pare să fie inclus în niciun plan în viitoarea formulă a echipei cu care vrea Marcel Ciolacu să conducă partidul.

Iată cum arată echipa lui Ciolacu:

Marcel Ciolacu – preşedinte

Sorin Grindeanu – prim-vicepreşedinte

Gabriela Firea – prim-vicepreşedinte

Vicepreşedinţi pe domenii:

Lia Olguţa Vasilescu – social.

Gabriel Zetea – infrastructura

Mihai Tudose – economie

Vicepreşedinţi regionali:

Claudiu Manda

Titus Corlăţean

Daniel Băluţă

Ionut Pucheanu

Radu Moldovan

Laurenţiu Nistor

Vasile Gliga

Dragoş Benea

Citește și Cine face parte din echipa cu care Ciolacu vrea să conducă PSD: poziții-cheie pentru Firea, Grindeanu și Olguța Vasilescu

Însă nici urmă de Aladin Georgescu. Nu e prima dată când președintele PSD Mehedinți nu reușește să se impună la nivel central. Fie a mers cu tabăra greșită (lucru negat cu hotărâre), fie nu a fost băgat în seamă, pur și simplu. Și așa se vede care este, de fapt, capacitatea reală a lui Aladin Georgescu de a fi lider. Aproape nulă. Având în vedere astea și multe altele oare îl mai vor mehedințenii să fie pentru încă 4 ani președinte al Consiliului Județean?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.