Skip to content
Administrație locală

Aladin Georgescu este disperat! Inventează sondaje și minte, în stil mare! Clasic pentru PSD?

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns, însă având în vedere că Aladin Georgescu vrea să fie pentru următorii 4 ani șeful județului Mehedinți nu putem să nu atragem atenția asupra unor încercări de manipulare, în stil ”pesedist”. Președintele PSD a făcut o postare în care citează un sondaj de ultimă oră în care atât el, cât și partidul ar avea intenție de vot peste 50%. Doar cu Marius Screciu pare că are o problemă, de l-a dat undeva la peste 30%.

Și, surpriză, acest sondaj a fost făcut de o casă de sondare, care aparent nu există. Cum adică nu există? La o simplă căutare pe Google nu există Macro Media Research, citată de Flux 24. Oare a apărut peste noapte o firmă care face sondaje serioase? Așa din neant?

Sau apariția acestui sondaj realizat de o firmă ”fantomă” a fost cauzată de apariția sondajului făcut public de liberali și realizat de Novel Research, care îl dă pierzător pe Aladin Georgescu?

Citește și Sondaj de ultimă oră! Cine câștigă alegerile în Mehedinți!

Pe de altă parte, cam cât de ”strateg” este Aladin Georgescu care s-a dat la peste 50% având în vedere că în toate sondajele recente PSD este în scădere la nivel național, iar despre el nu cred că putem spune că este unul dintre starurile ”PSD” încât să fie o locomotivă electorală, atât de puternică?!? Dar, se pare că la disperare se greșește masiv.

Însă, avem și noi așa o întrebare pentru Aladin Georgescu: Cu Marius Screciu ce ați avut? Dacă tot ați dat procente așa, vorba cântecului fără număr, fără număr, de ce lui i-ați dat doar puțin peste 30%? El nu merită mai mult? Noi să fim în locul primarului Screciu ne-am pune niște semne de întrebare asupra acestei atitudini.

În altă ordine de idei, în general există marjă de eroare la sondajele de opinie, însă de la generalul 20%, cât are PSD acum, să pui din pix încă 30% se cheamă ”aladenisme”. Hai că am avut o campanie electorală interesantă și de data asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.