Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Aladin Georgescu: Proiectul pentru modernizarea Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin intră în faza de execuție a lucrărilor

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că proiectul pentru modernizarea Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin intră în faza de execuție a lucrărilor.
Constructorul a anunțat că s-a încheiat perioda de proiectare, iar acum se va trece la etapa de execuție a lucrărilor, conform contractului.
Muncitorii au început decopertarea acoperișului din sala bazinului, se vor face lucrările de consolidare, urmând ca până în toamna acestui an să se monteze noul acoperiș. Termenul pentru execuția lucrărilor este de 16 luni. Am speranța că, fiind vorba despre un constructor cu experiență, termenul va fi respectat, iar lucrările vor fi de calitate, astfel încât, în toamna anului 2022 să avem un obiectiv modern, multifunctional, de care să se bucure severinenii și mehedințenii de toate vârstele”, a anunțat președintele CJ Mehedinți.
Valoarea totală a investiţiei este de 12,3 milioane euro (58.165.534,29 lei).
Pe lângă bazinul de înot care va putea găzdui competiții naționale și internaționale, clădirea va fi extinsă în plan orizontal la etajul 1 pentru amenajarea spațiilor administrative și a unei zone de relaxare/fitness. Investiția include rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități, sală de așteptare, vestiare, dușuri, cabine de schimb, grupuri sanitare, cabinet medical, saună și cabinet de masaj, spații special amenajate pentru reprezentanții presei și ai oficialităților, pentru vizionarea competițiilor de polo și natație, spațiile tehnice ale bazinului (cameră de pompare, cameră de recirculare, cameră de tratare)”, a mai explicat Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.