Skip to content
Administrație locală Recent

Aladin Georgescu promite că se reabilitează Spitalul Orășenesc Strehaia

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu anunță că a fost semnat contractul de finanțare pentru obiectivul “Reabilitare și dotare Spitalul Orășenesc Strehaia, județul Mehedinți”.

La sfârșitul săptămânii, împreună cu secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Alin Chirilă și deputatul Vlad Bontea, am mers la Strehaia, acolo unde domnul primar Ioan Giura a semnat contractul de finanțare pentru obiectivul “Reabilitare și dotare Spitalul Orășenesc Strehaia, județul Mehedinți”. Este un obiectiv deosebit de important pentru locuitorii din Strehaia, localitățile arondate, dar și pentru cei din comunele învecinate, cu toții având șansa la un sistem de sănătate eficient și în cele mai bune condiții, după implementarea acestui proiect”, a declarat președintele CJ Mehedinți.

Valoarea investiției va depăși 14 milioane lei. Aladin Georgescu a promis că Spitalul din Strehaia va avea laborator de analize medicale, laborator de radiologie și imagistică medicală, unitate de sterilizare și o subunitate de primiri urgențe dotată cu aparatură la cele mai înalte standarde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.