Skip to content
Focus

Aladin Georgescu se laudă cu locul 4, deși PSD a obținut victoria în 5 județe! E iar în tabăra ”trădătorilor”?

Viorica Dăncilă a câștigat, la muchie, în județul Mehedinți. Diferența fiind mică între cei doi candidați, de doar 4.600 de voturi. Cu toate astea, liderul PSD Mehedinți se laudă că organizația se află pe locul IV la nivel național, în rândul organizațiilor PSD din țară, deși candidatul social democrat a câștigat doar în 5 județe.

Ce ni se pare și mai interesant că în ciuda laudelor pe care și le ”adresează” Aladin Georgescu nu e în ”cărți” pentru nimic, având în vedere ce zbatere este acum în PSD pentru a se lua puterea din mâna Vioricăi Dăncilă (sau poate asta e o figură de stil că pare puțin probabil că ar fi deținut-o cu adevărat).

”Maestrul de ceremonii” pare să fie Marcel Ciolacu, cel care de data asta a pierdut alegerile la Buzău, la limită ce e drept, dar le-a pierdut, însă este președintele Camerei Deputaților.

Așa că ne întrebăm…la ce ajută că PSD Mehedinți e pe locul 4 în țară, în rândul organizațiilor PSD, dacă nu are nicio influență? Sau poate are…că se pare că presa centrală anunță că a participat la întâlnirea ”clandestină” de luni seara. Oare se află iar în ”tabăra” trădătorilor? Că mai știm noi un moment în care semnase (sau așa se auzea) o scrisoare ”pierdută”, după care s-a ”răzgândit”.

Pentru corectitudine redăm declarația liderului PSD Mehedinți Aladin Georgescu:

PSD A CÂȘTIGAT ÎN MEHEDINȚI În județul Mehedinți, Partidul Social Democrat a câștigat și al doilea tur al alegerilor prezidențiale, cu 52% din voturi. Organizația se clasează astfel, pe locul IV la nivel național în rândul organizațiilor PSD din țară. A fost o muncă susținută dusă de mine, de parlamentarii PSD, domnii primari, consilierii județeni și locali și echipele de campanie, bazată pe corectitudine. Le mulțumesc tuturor alegătorilor care au mers la vot și celor care au ales candidatul Viorica Dăncilă! Îmi pare rău că la nivel național nu am obținut prima funcție în stat, dar îl felicit pe Klaus Iohannis pentru noul mandat! Noi mergem mai departe și continuăm proiectele începute cu sprijinul Guvernului PSD în Mehedinți și al doamnei președinte Viorica Dăncilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.