Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Aladin Georgescu: Ședințele CJ Mehedinți se vor desfășura în sistem videoconferință

Președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu anunță că viitoarele ședințe se vor desfășura în sistem videoconferință.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Mehedinți, convocată astăzi, am propus modificarea Regulamentului de funcționare al Consiliului Județean. Astfel, în perioada epidemiilor sau a oricăror altor situații de urgență în care consilierii nu pot fi prezenți fizic la locul în care se desfășoară ședințele, acestea să se poată desfășura în sistem videoconferință”, a anunțat acesta.

Aladin Georgescu precizează că proiectul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Ședința ordinară a lunii martie se va desfășura la distanță, prin mijloace tehnice care permit votul fără să fie nevoie prezența fizică în aceeași sală. Am considerat necesară o astfel de măsură pentru a evita cât se poate răspândirea noului virus, dar în același timp, să nu fie afectată activitatea administrativă. De altfel, și pentru ședința de astăzi am luat măsuri suplimentare împotriva virusului COVID-19. Consilierii au primit echipamente de protecție și au exercitat votul în condițiile generate de starea de urgență în vare ne aflăm”, a mai explicat președintele CJ Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.