Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Social

Aladin Georgescu susține ”familia tradițională”

Liderul PSD Mehedinți a anunțat că susține referendumul de revizuire a Constituției în ceea ce privește definirea familiei.

Între valorile unei națiuni, FAMILIA are un rol central, fiind primul grup în câte omul își definește formarea. Felicit și susțin decizia luată astăzi în interiorul Senatului pentru revizuirea Constituției în ceea ce privește definirea familiei, prin intermediul unui referendum!
Pe 7 octombrie, românii vor decide pentru cei care vor asigura viitorul României – copiii noștri – născuți și educați într-o familie naturală, în consens cu valorile tradiționale românești”, a declarat Aladin Georgescu.

Referendumul prin care definiția căsătoriei ar urma să fie modificată în Constituție ar urma să fie organizat în această toamnă. Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat că românii ar urma să fie chemați la vot pentru a-și da cu părerea în data de 7 octombrie.

Dacă referendumul va fi validat se va modifica alineatul 1 al articolului 48 din Constituţie care va avea următoarea formă: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.