Skip to content
Administrație locală Recent

Aladin se plânge că pierde primari. Oare din vina cui?

Campania electorală scoate dramatismul din președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu. Tocmai el se plânge pentru primarii social democrați, după ce istoria recentă a pesedismului mehedințean ne arată cât a știut Aladin Georgescu să își prețuiască primarii.

Recent, președintele PSD Mehedinți a ajuns să se plângă că PNL îi momește pe primarii PSD din Mehedinți prin miciuni gogonate, de parcă primarii PSD sunt niște mase amorfe, care nu pot gândi și pot fi ”vrăjiți cu cântece de sirenă”. Însă cel puțin asta crede liderul social democrat mehedințean. Știe el ceva, că doar PSD a patentat faimoasele transferuri, legal așa, prin OUG 55 când aproape toată România avea primari social democrați.

Dacă erai primar la un alt partid clar erai o paria socială. Aproape că nu existai. Așa că e de neînțeles de ce se plânge public Aladin Georgescu, ofensând astfel niște oameni care pot raționa singuri, nu e nevoie să fie momiți.

PNL A MOMIT PRIMARII PSD DIN MEHEDINȚI PRIN MINCIUNI GOGONATE – Deși susțin sus și tare că nu sunt bani pentru dublarea alocațiilor și majorarea pensiilor cu 40%, în Mehedinți, PNL a dus o campanie mizerabilă de racolare a primarilor PSD, la fel ca în multe județe din țară, încercând să le promită bani la rectificarea bugetară… care nu au mai venit! Edilii care au făcut performanță în timpul mandatului 2016-2020, cu sprijin real din partea Guvernării PSD au fost numai buni acum pentru liberali, deși au trecut doar câteva luni de când Orban anunța că primarii PSD sunt indezirabili. De-a lungul ultimelor săptămâni, profitând de funcțiile publice pe care le-au obținut de-a gata, liberalii au chemat rând pe rând la discuții primarii PSD. Prima momeală pe care au aruncat-o a fost rectificarea bugetară. Ca să treacă la PNL, primarilor li s-au promis sume de bani pe care oricum ar fi trebuit să le primească! Cum rectificarea nu s-a mai făcut, nici banii nu au mai venit!!! Au trecut apoi liberalii la povestea alimentării cu gaz a comunelor, dar cine s-o mai creadă și pe asta?! Nici a treia încercare nu a avut prea mult succes! Aici, CNI-ul, Compania Națională de Investiții ajunsese să se ocupe de construirea de cămine culturale în satele județului sau de amenajări de târguri și oboare, obiective deloc de neglijat la nivel local, dar pe cât de ușor ar fi de finanțat, pe atât liberalii sunt incapabili să le realizeze! S-au convins primarii că li se aruncă momeală ca la pești și le-au spus PAS… Rămâne însă politica agresivă de racolare pe care au dus-o cu primarii, de tipul <<Cine nu e cu noi, e împotriva noastră!>> În Mehedinți, Guvernul PSD a finanțat în egală măsură, proiectele edililor PNL și PSD, fără a condiționa lucrările publice de apartenența politică! Așa am adus investiții de 1,3 miliarde lei în toate comunele județului. Racolările de primari au stârnit reacţii publice vehemente chiar din partea membrilor partidului. Unii chiar au sancționat promovarea practicilor traseiste și au plecat cu totul din PNL! Nu le plângem de milă, dar trebuie sancționați, să plece de la Guvernare! PSD depune moțiune de cenzură și dă jos cu minciuna, incompetența și demagogia liberală! Noi facem echipă cu oamenii de bine! Am dovedit că PUTEM să dezvoltăm județul și CONTINUĂM ÎMPREUNĂ”, este mesajul dramatic postat de președintele PSD Mehedinți.

Și trecând peste aceste acuzații, neverificate de altfel, însă descoperit o minciună aici. Deci Aladin Georgescu susține că s-au finanțat în egală măsuri proiectele, nu a contat culoarea politică. Lucru normal de altfel, dar nu realizabil.

Păi să ne aducem aminte domnule Aladin Georgescu cum ați vrut să împărțiți recent banii veniți de la Guvern?!? Echitabil, nu? Așa vi s-a părut dvs. din moment ce ați decis atunci să alocați comunei Jiana o sumă egală cu a municipiului Drobeta Turnu Severin – 1.000.000 lei!?! Vouă vi se pare echitabil?  Așa că domnule Aladin Georgescu că tot suntem în post să ne aducem aminte de un text biblic: Vezi prima dată bârna din ochii tăi și după aia arată la paiul din ochii altora!

Citește și Matematica după Aladin Georgescu: Împărțirea banilor pe criterii de culoare politică! Jiana primește o sumă egală cu Severinul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.