Skip to content
Ediția de Astăzi

ALDE se desparte de PSD? Ce anunț a făcut Tăriceanu!

După ce PSD-ul condus de Viorica Dăncilă i-a tăiat lui Tăriceanu toate visele de a fi candidat comun la alegerile prezidențiale, ALDE anunță că face o alianță…tot cu foști pesediști. O delegația a ALDE a avut discuții cu o delegație a PRO Românie.

Discuții fructuoase în această dimineaţă cu liderul Pro România, Victor Ponta: am discutat o viitoare colaborare sub forma unei Alianțe politice! ALDE şi Pro România vor avea grupuri parlamentare comune, şi astfel vom fi a treia forță politică parlamentară, după PSD şi PNL.  În perioada imediat următoare grupurile de lucru ale celor două partide se vor întâlni pentru a stabili proiectul politic al Alianţei şi protocolul de colaborare”, a anunțat președintele ALDE.

Victor Ponta a anunțat că vor mai discuta.

”Pe 22 Iulie am spus “dacă ALDE iese de la guvernare suntem dispuși să discutăm un proiect politic comun”! Azi am progresat foarte mult în acest sens! Nu am luat decizii – dar am discutat și progresat! Când mai mulți oameni se așează la masă cu intenții bune – sunt șanse mai mari de succes! Este o nevoie uriașă de schimbare a modului de guvernare a țării / un “RESET” total al administrației publice și al direcției economice! Trebuie să găsim soluții și oameni capabili să le aplice! Noi Suntem ProRomânia- și ținem cu România”, a anunțat Ponta.

Ce nu este clar, fiind totul în ”ceață” cu privire la ALDE: va rămâne sau nu la guvernare! Dacă rămâne în Guvern cum se vor scuza cei de la PRO România care se jură că nu vor mai colabora cu cei de la PSD?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.