Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Alegeri în PSD Mehedinți! Social democrații o așteaptă pe Viorica Dăncilă

În organizația PSD Mehedinți se desfășoară alegeri interne. În cursul lunii iulie și august se vor organiza alegeri interne în mai multe organizații PSD din Mehedinți, dar se va alege și noua conducere județeană.

În data de 18 iulie se vor organiza alegeri la PSD Mehedinți, unde va participa și președintele PSD Viorica Dăncilă.

Surse din PSD ne-au declarat că alegerile se vor desfășura la Palatul Culturii Teodor Costescu, iar până astăzi, 11 iulie, în cursa pentru conducerea organizației județene Mehedinți s-a înscris doar Aladin Georgescu. Însă pot apărea surprize pentru că înscrierile se pot face până luni, 15 iulie.

Miercuri, 10 iulie, s-au organizat alegeri la PSD Orșova, unde Marius Stoica a fost reales președinte.

Am participat alături de președintele executiv al PSD Mehedinți, domnul Marius Screciu și de doamna deputat Alina Teiș, la Conferința Ordinară a Organizației Municipale PSD Orșova. Membrii PSD din municipiul Orșova au solicitat conducerii organizației continuarea proiectelor de dezvoltare ale județului, să meargă mai departe cu implementarea măsurilor din Programul de Guvernare, aceștia asigurându-i că vor continua cu mai multă dăruire și forță pentru Mehedinți, pentru România. Îi urez mult succes președintelui ales al Organizației PSD Orșova, domnul Marius Stoica și întregii echipe pe care a reușit să o formeze”, a anunțat Aladin Georgescu președintele PSD Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.