Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Alegeri la PSD Mehedinți! Ce obiective a propus Aladin Georgescu pentru organizație

Iminența alegerii candidatului PSD pentru alegerile prezidențiale a adus la Mehedinți o mare parte a conducerii PSD: Viorica Dăncilă, Mihai Fifor, Eugen Teodorovici, miniștri: Sorina Pintea, Marius Budăi. De această ocazie au profitat mai mulți lideri din PSD Mehedinți, care au ținut să le spună celor de la centru că nu sunt tratați cum se cuvine, pe măsura rezultatelor pe care le-au obținut.

Cei care s-au plâns, sau cum am spune popular: le-au scos ochii celor de la ”București”, au fost deputatul Vlad Bontea și primarul din Severin Marius Screciu. Constantin Trușcă, primarul renegat de la Șimian, și-a concentrat discursul mai mult pe a-i scoate ”ochii” lui Aladin Georgescu. Cu care a fost în conflict deschis de mai multe ori.

Aladin Georgescu nu a răspuns niciunei aluzii, ci a ținut să se laude cu rezultatele pe care le-a obținut organizația PSD Mehedinți.

Ultima perioadă a fost mai grea pentru partid, ne-a a testat loialitatea față de partid. Dar aici, față de ultima conferință din 2015, marea majoritate din membri PSD cu care am pornit la drum, sunt acum aici. În organizație domnește echilibrul și respectul reciproc. Au mai fost divergențe de opinii, dar le-am rezolvat și au fost adevărate lecții pentru noi, am învățat din propriile greșeli. Activitatea politică a fost una prolifică – ne-am îndeplinit majoritatea obiectivelor pe care ni le-am propus la ultima conferință județeană din 2015. PSD Mehedinți are 55 de primari din total de 66, 397 consilieri locali, 18 mandate din 31 de mandate de la Consiliul Județean și avem președintele CJ Mehedinți și primar în municipiul reședință de județ.  Avem 3 deputați din 4 și de un senator din 2 – toți persoane competente. Anul 2019 a fost unul activ pentru organizația noastră, în care fiecare s-a implicat, organizațiile locale au membri activi. În 2019 – 2020 îmi doresc ca rezultatele să fie pe măsura potențialului pe care îl avem. Mă bazez pe voi toți”, a declarat președintele PSD Mehedinți.

Totodată, Aladin Georgescu a prezentat și obiectivele pe care și le-a propus organizația să le ducă la îndeplinire până în anul 2021.

Printre acestea menționăm pregătirea și câștigarea alegerilor prezidențiale, intensificarea activității online a organizației județene, perfecționarea tehnicilor de comunicare și, implicit, identificarea de comunicatori din rândul partidului, precum și organizarea de sesiuni de pregătire pe teme social democrate pentru membri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.