Skip to content
Administrație locală

Alegeri locale 2020: Cristinel Pavel, oficial candidat al PNL la președinția Consiliului Județean Mehedinți

Cristinel Pavel este oficial candidatul PNL Mehedinți la președinția Consiliului Județean Mehedinți. În ședința Guvernului de vineri, 7 august, a fost adoptată hotărârea privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Mehedinți de către Pavel Cristinel.

Drept urmare, neavând restricții de etică, Cristinel Pavel anunța deja că este onorat să participe în cursa pentru a fi ales președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Este pentru prima dată când voi candida pentru o funcție aleasă de demnitate publică, importantă pentru județul nostru, iar propunerea pe care am primit-o din partea Partidului Național Liberal mă onorează. Cunosc foarte bine problemele cu care se confruntă județul Mehedinți, probleme care trenează de mulți ani și care în ultimii opt ani, sub administrația PSD, s-au agravat. Mehedințenii merită să aibă un preşedinte de Consiliu Judeţean care să le apere interesele și să pună în practică proiecte majore pentru reclădirea acestui județ”, a declarat Cristinel Pavel.

El va face echipă cu Daniel Cîrjan, candidatul PNL la primăria Drobeta Turnu Severin și restul candidaților care urmează să fie validați și anunțați de conducerea liberală din Mehedinți. Principalii adversari sunt Aladin Georgescu și Marius Screciu.

1 comentariu la “Alegeri locale 2020: Cristinel Pavel, oficial candidat al PNL la președinția Consiliului Județean Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.