Skip to content
Administrație locală

Alegeri locale 2020: PNL Mehedinți își pregătește candidații! Mesajul președintelui Popescu: Am o echipă liberală puternică

Conducerea liberală din Mehedinți s-a reunit duminică, 16 august, pentru a valida candidaturile pentru toate primăriile din județ. Ședința a fost condusă de președintele organizației Virgil Popescu, care este și ministrul Economiei.

La eveniment au fost prezente multe persoane, însă s-au respectat regulile de organizare potrivit stării de alertă și contextului epidemiologic. Virgil Popescu a transmis că are o echipă puternică și determinată să câștige alegerile locale din luna septembrie.

Am o echipă liberală puternică la Mehedinți! Care își dorește să arate ca administrația liberală este un model de succes. Mulți sunt la prima candidatura, dar vă pot spune despre fiecare membru în parte că este determinat să arate că poate. Mă bucur că am o asemenea echipă și vreau să le cer mehedințenilor să investească în echipa liberală, pentru ca rezultatele se vor vedea. Primarii vor face echipa cu Cristinel Pavel, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Mehedinți. Să îi dăm o șansă acestui județ! Să le dăm șansa unor oameni competenți să arate că se poate, să facă echipă cu Guvernul PNL, de unde mă voi asigura că vor avea parte de tot sprijinul! Să facem și din Drobeta Turnu Severin o comunitate așa cum ne-o dorim avându-l pe Daniel Cîrjan primar! Le urez succes tuturor colegilor mei! Împreună reclădim Mehedințiul”, este mesajul transmis de Virgil Popescu.

Cristinel Pavel, candidatul PNL la președinția CJ Mehedinți, completează mesajul și spune că face echipă cu oameni profesioniști.

Venim în fața mehedințenilor cu o echipă puternică formată din oameni profesioniști, abili și determinați! Oameni care își doresc performanță și bunăstare pentru comunitățile lor. Mehedințiul merită să ajungă în topul județelor performante, însă acest lucru se poate face doar cu oameni pregătiți, serioși și care sunt capabili. Sunt mândru că fac parte din această echipă alcătuită numai din oameni valoroși, care pun pe primul loc interesul cetățeanului! Sunt convins că împreună vom câștiga și vom reuși să punem #Mehedințiul acolo unde îi este locul”, a declarat Cristinel Pavel.

În data de 27 septembrie se vor organiza alegerile locale. Asta dacă nu vor fi amânate din cauza pandemiei cu COVID – 19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.