Skip to content
Administrație locală

Alegeri locale Mehedinți: Screciu și Aladin își anunță victoria

Candidații PSD la primăria municipiului Severin și la președinția Consiliului Județean își anunță victoria la alegerile locale de duminică.

Victoria de astăzi este victoria fiecărui severinean în parte. Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată! Continuăm împreună” anunța Marius Screciu, candidatul PSD la primăria Drobeta Turnu Severin.

Aladin Georgescu anunță că a câștigat un nou mandat de președinte al CJ, dar și primăriile orașelor Strehaia și Vânju Mare.

Mehedințenii au ales: CONTINUĂM ÎMPREUNĂ! Le mulțumesc tuturor mehedințenilor care mi-au acordat votul pentru un nou mandat în funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți! Le mulțumesc și celor care au avut alte opțiuni! Pentru toți vom continua investițiile pentru dezvoltarea județului Mehedinți! Vă mulțumesc totodată, pentru încrederea acordată echipelor PSD din județ!  Partidul Social Democrat este în continuare lider in preferințele de vot ale mehedințenilor și a reușit să câștige conducerea a 41 de unități administrativ-teritoriale între care, Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin și Primăriile orașelor Strehaia și Vânju Mare. Îi felicit pe toți colegii mei, pentru rezultatele obținute atât pentru primării, cât și pentru consiliile locale și consiliul județean”, a anunțat Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.