Skip to content
Ediția de astăzi

Alianța USR PLUS îl susține în turul II pe candidatul Klaus Iohannis

Useriștii și cei de la PLUS au anunțat că în turul al doilea îl vor susține pe președintele Klaus Iohannis și le-a transmis simpatizanților să participe la vot.

Alianţa USR PLUS îi îndeamnă pe membrii şi simpatizanţii săi să participe la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, şi să voteze cu actualul preşedinte, Klaus Iohannis. Alianţa USR PLUS rămâne consecventă poziţiei pe care a avut-o încă de la început, şi anume aceea că PSD, în toate versiunile sale de după 1989, de la Ion Iliescu până la Viorica Dăncilă, nu a făcut altceva decât să frâneze modernizarea României, să încerce să deturneze ţara de la direcţia euro-atlantică şi să-i împingă pe români la migraţie masivă”, se arată într-un comunicat USR PLUS.

Cei de la USR PLUS au punctat că decizia de susținere a candidatului Klaus Iohannis are la bază și declarația președintelui că după alegerile prezidențiale va relua discuția despre alegerile anticipate.

Klaus Iohannis s-a angajat din nou, în ultima conferinţă de presă, că după alegerile prezidenţiale va reîncepe discuţiile despre organizarea alegerilor anticipate pentru care Alianţa USR PLUS a propus tuturor forţelor politice un pact. Credem în continuare că acestea reprezintă singura soluţie pentru ca PSD să fie alungat de la putere pentru o lungă perioadă de timp. Nouă nu ne e teamă de anticipate şi suntem gata de o nouă bătălie cu PSD, care trebuie să plece, pentru că e toxic. Cât de toxic, am văzut toţi de la OUG 13 încoace şi vedem şi zilele acestea când, prin dezinformări de cea mai proastă factură, încearcă să dezbine frontul anti-PSD”, a declarat preşedintele USR, Dan Barna, potrivit comunicatului.

De asemenea, cei de la USR PLUS le transmite susținătorilor că sunt o forță politică în România.

Putem să garantăm susţinătorilor noştri că de acest lucru ne vom asigura şi noi, Alianţa USR PLUS, care este o forţă politică acum în România. Vom avea grijă ca obiectivele pentru care îl susţinem pe Klaus Iohannis să fie puse în practică nu doar de către viitorul preşedinte, dar şi în Parlament şi la nivel local”, a declarat Dacian Cioloş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.