Skip to content
Recent

Alina Teiș atacă, în scris, inițiatorii moțiunii de cenzură: ”Nişte oameni care NU că NU au viziune„

Deputata PSD de Mehedinți Alina Teiș susține că moțiunea de cenzură nu trece. Sau cel puțin așa transmite. Deși pe site-ul Camerei Deputaților scrie că a susținut o declarație politică, deși sursele noastre ne-au spus că a trecut doar, pasager prin plen, iar declarația a fost depusă în ”scris”.

Avem și dovada aici (de la minutul 47:46). Mergând mai departe, parlamentara susține că moțiunea de cenzură nu va trece. De ce?

Sunt sigură că parlamentarii au înţeles că România are nevoie de stabilitate. Și că stabilitatea nu poate veni dacă la conducerea ţării ajung nişte oameni care NU că NU au viziune”. Upsss!! Cam neclar! Deci cei din opoziție AU VIZIUNEA?!? Admite asta!

Mergem mai departe. Analiză pe text:

Opoziţia a mai venit cu un argument: au fost descurajaţi investitorii privaţi. De fapt, au fost făcute investiţii în economie. În primele 6 luni, investiţiile străine directe, în totalitate private, au crescut cu 30% faţă de anul trecut, ajungând la 2,3 miliarde euro”.

Se pare că Alina Teiș nu știe că investițiile străine, într-un județ condus de PSD, adică Mehedinți, e pe ultimele locuri în ceea ce privește investițiile străine.

Județul Mehedinți, la coadă în privința investițiilor străine care au fost atrase

Deci, despre ce investiții străine vorbim doamna deputat? Și totuși, admitem, că suntem de acord cu Alina Teiș într-o privință: DA, România are nevoie de stabilitate! Întrebarea care se pune însă este: are România stabilitate cu PSD?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.