Skip to content
Focus Recent

Alina Teiș, deputata care a votat împotriva severinenilor

Deputata PSD Alina Teiș pare că nu vrea să realizeze că există o limită a penibilului, pe care, de principiu, nu o depășești nici ca om simplu, ca să nu mai vorbim ca politician sau ca persoană publică. Nefiind în stare să facă diferența dintre ”ordinul” de la partid și interesele celor pe care îi reprezintă în Parlament, deputata social democrată merge din ”gafă în gafă”.

Deși, dincolo de ușile închise, mai mulți social democrați au admis că discuția legată de majorarea alocațiilor copiilor trebuie lăsată așa cum a ”căzut” Alina Teiș a ținut să mai facă o scurtă demonstrație de forță și populism, iar în declarația politică de miercuri, 20 februarie, și-a declarat interesul exagerat față de copii și a anunțat că social democrații au majorat alocațiile copiilor.

Putem înțelege că există nuanțe în comunicarea politică prin care încerci să transmiți mesajele pozitive și măsurile pe care le ia în beneficiul cetățenilor partidul din care faci parte. Însă la majorarea alocațiilor este clar că PSD nu a inclus din prima, în proiectul de buget pe 2019, această majorare ci a fost nevoit după ce amendamentul propus de PNL a fost admis. Despre asta este vorba, de decență și de asumarea faptului că nu toți putem fi păcăliți după bunul plac al unor politicieni.

Însă ce uită deputata Alina Teiș să spună e că a votat împotriva amendamentului prin care trebuiau să fie ajutați severinenii. Acel amendament depus, ce e drept de un opozant politic – deputatul PNL Virgil Popescu, prin care se aloca suma de 15 milioane lei pentru încălzirea Severinului. Alina Teiș este SINGURA care a votat pentru respingerea acestui amendament.

Dovada (link aici):

Deputatul PSD Alexandru Bălănescu și senatorul ALDE Ionuț Sibinescu nu au fost în sală, în momentul votului. Deputatul PSD Vlad Bontea, senatorul PSD Liviu Mazilu și deputatul PNL Virgil Popescu au votat pentru severineni.

Cam despre asta este vorba. Și mai mult chiar, Alina Teiș credea că e mare bravură că Guvernul a împrumutat Severinul cu păcură.

Ce înseamnă de fapt acest împrumut pentru severinenii? Costuri suplimentare foarte mari. Detalii aici: Împrumutul otrăvit al Guvernului pentru severineni – Păcură de 25 milioane de lei pentru încălzire, bani pe care îi veți returna cu dobândă usturătoare!

Concluzia? Deputata Alina Teiș a votat împotriva severinenilor, deși a fost aleasă să le reprezinte interesele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.