Skip to content
Recent

Alina Teiș l-a ”reclamat” la Autoritatea Electorală Permanentă pe președintele PNL Mehedinți

Deputata PSD Alina Teiș anunță că l-a notificat pe președintele AEP Daniel Barbu în legătură cu situația PNL Mehedinți, care își desfășoară activitatea la sediul biroului parlamentar al deputatului Virgil Popescu.

În urma discuțiilor avute cu mehedințenii, în cadrul audiențelor, i-am adresat o ÎNTREBARE domnului DANIEL BARBU, președintele Autorității Electorale Permanente, având ca subiect: „Misiunile de control în teritoriu. De ce misiunile de control, oficiale, ale Autorității Electorale Permanente desfășurate în anii 2017 și 2018, pentru perioada 2015 – 2017, la filiala Mehedinți a Partidului Național Liberal, au fost efectuate la sediul biroului parlamentar al deputatului Virgil Popescu, din municipiul Drobeta – Turnu Severin, str. Carol I, nr. 19, județul Mehedinți, și nu la sediul filialei județene a PNLm din municipiul Drobeta – Turnu Severin, str. Traian, nr.78, județul Mehedinți, așa cum prevede legislația mai sus menționată, mai ales că la activitățile de deschidere și încheiere a misiunilor de control a participat chiar directorul filialei Sud- Vest Oltenia a AEP, care, presupunem, că coordonează (upsss cacofonia doamnei profesoare) și impune aplicarea corectă a legii”, se arată în întrebarea adresată de parlamentarul social democrat.

Deputata susține că problema i-ar fi fost semnalată de cetățeni.

În urma discuțiilor avute cu mehedințenii, în cadrul audiențelor, i-am adresat o ÎNTREBARE domnului DANIEL BARBU, președintele Autorității Electorale Permanente, având ca subiect: „Misiunile de control în teritoriu„, mai scrie deputata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.