Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Ambasadorul SUA în România, la Mehedinți: România are un potențial economic uriaș, este un loc foarte bun pentru investitori

Ambasadorul SUA în România Adrian Zuckerman a făcut o vizită de lucru în județul Mehedinți, la invitația ministrului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri Virgil Popescu.

Excelența Sa Ambasadorul SUA în România Adrian Zuckerman, prezent în vizită de lucru în județul Mehedinți, a anunțat o veste bună pentru România. Kimberly Reed, Președinte al EXIM Bank, sosește luni în România. Vom avea o serie de întâlniri de lucru pentru a discuta pe marginea proiectelor de investiții pe care le vom face în țara noastră în domeniul energiei și infrastructurii. De asemenea, vom face o marți o vizită la centrala de la Cernavodă. Excelența Sa Ambasadorul SUA în România Adrian Zuckerman a subliniat faptul că relația dintre SUA și România este una foarte bună și prin viitoarele colaborări țara noastră va beneficia de ajutor financiar pe proiecte importante de infrastructură. De asemenea, Excelența Sa a spus că România are un potențial economic uriaș, este un loc foarte bun pentru investitori, nu doar pentru cei din SUA, ci din toată lumea. Dar a atras atenția că există unele legi care trebuie schimbate, pentru a ajuta la dezvoltarea economică. Îmi doresc ca parteneriatul economic România – SUA să ajungă din urmă și chiar să întreacă parteneriatul militar, care este un exemplu de cooperare româno – american”, a declarat ministrul mehedințean.

Totodată, Ambasadorul SUA în România a vizitat joi, 3 decembrie, Porțile de Fier și a avut discuții cu președintele Directoratului Hidroelectrica Bogdan Badea pe marginea planurilor viitoare de investiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.