Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Amendați de Paște pentru că nu au respectat Ordonanțele Militare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au participat la peste 330 misiuni specifice atat pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, cât și pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus.

În acest context au fost verificate  peste 1.000 de persoane privind modul de respectare a măsurilor de izolare la domiciliu. De asemenea, au fost aplicate 53 sancțiuni contravenționale, din care 47 au fost pentru nerespectarea interdicțiilor privind restricționarea circulației, valoarea totală fiind de peste 100.000 lei. În cadrul misiunilor au participat și 36 patrule mixte polițist – polițist de frontieră.

Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 48 de locații, unde se află 125 de persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 11 echipaje de poliție locală, dintre care 8 echipaje de ordine publică și 3 echipaje de circulație rutieră. A fost aplicată 1 sancțiune contravențională pentru încălcarea măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr. 3/ 2020, în  valoare de 2.000  lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.