Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Amplu proiect de asfaltare a străzilor din comuna Șimian

Primarul comunei Șimian, Constantin Trușcă, a demarat astăzi un amplu proiect de asfaltare a străzilor de pe raza comunei, cu finanțare la acest moment de la bugetul local al primăriei, în valoare de aproximativ 5 milioane de euro.

”Este vorba de un proiect de asfaltare, de aproximativ 5 milioane de euro, finanțat din bugetul local al Primăriei Șimian. Fac această precizare deoarece am văzut că domnul Aladin Georgescu își asumă multe investiții pe raza comunei Șimian. Am promisiunea fermă de la domnul Cristinel Pavel și de la domnul ministru Virgil Popescu că acest proiect va intra la finanțare pe Compania Națională de Investiții (CNI). Săptămâna viitoare, împreună cu domnul Cristinel Pavel voi fi prezent la CNI pentru a obține finanțare pentru acest proiect deoarece dacă îl continuăm pe buget local va trebui să fie multianual. Practic prin acest proiect se finalizează toate drumurile rămase neasfaltate din comuna Șimian, nicio uliță nu va mai rămâne neasfaltată”, a precizat primarul comunei Șimian, Constantin Trușcă.

Fostul prefect de Mehedinți, Cristinel Pavel, care și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți, a fost prezent astăzi alături de primarul Constantin Trușcă la demararea lucrărilor.

”La invitația domnului primar Constantin Trușcă am venit astăzi în comuna Șimian, unde Primăria a demarat un proiect amplu și ambițios, de modernizare a infrastructurii rutiere, în valoare de aproape 5 milioane de euro. Cu un curaj demn de un primar gospodar, domnul Trușcă l-a abordat, l-a finanțat din bugetul propriu. Este unul din proiectele majore pe care domnul primar Constantin Trușcă îl demarează la Șimian și îl felicit și pentru celelalte proiecte pe care le-a pus în practică de-a lungul anilor, care au contribuit decisiv la modernizarea acestei comune”, a declarat Cristinel Pavel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.