Skip to content
Ediția de astăzi

ANM: Cum va fi vremea în prima parte a lunii septembrie și când scad temperaturile

Administrația Națională de Meteorologie a emis estimările meteo pentru următoarele patru săptămâni. În cea de-a două jumătate a lunii august vremea va fi predominant caniculară.

La începutul lunii septembrie, vremea se va răci treptat, valorile fiind normale pentru această perioadă a anului, potrivit PSNEws.ro

Prognoza meteo pentru săptămâna 16. 08 – 23. 08

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, dar cu o abatere termică local pozitivă în sud-vest.

Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23.08 – 30.08

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor deficitare în regiunile vestice și nord-vestice.

Estimările meteo pentru intervalul 30.08 – 06.09

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil ușor mai coborâte, local, în regiunile estice, dar și ușor mai ridicate în cele vestice.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudvestice, centrale și nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru perioada 06.09 – 13.09

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile sud-vestice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu o ușoară tendință local deficitară.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.