Skip to content
Ediția de astăzi

ANM: Scad temperaturile. Cum va fi vremea la Mehedinți

După temperaturi neobişnuit de ridicate pentru luna octombrie, vremea se schimbă radical. Se răceşte accentuat şi apar ploile. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), temperaturile scad şi cu 10 grade Celsius. La munte se anunţă lapoviţă şi ninsori la altitudini mari.

Se strică vremea şi în Oltenia până în 18 octombrie.

Temperaturile maxime vor fi în scădere până în data de 8 octombrie, de la medii de 27 de grade, spre 20 de grade. Până în data de 12 octombrie, valorile maxime vor fi în creştere, iar media acestora va ajunge la 23 de grade.

În a doua săptămână a intervalului, maximele termice vor fi în scădere uşoară şi treptată spre medii de 20 de grade. Temperaturile minime vor fi în scădere de la medii în jurul a 16 grade la începutul intervalului, spre 8 grade, în jurul datei de 10 octombrie.

Între 10 şi 13 octombrie, minimele termice vor fi în creştere spre valori, în medie, de 11 grade, apoi vor scădea treptat până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni, spre 9…10 grade. Va ploua în intervalul 7–8 octombrie, iar după data de 13 octombrie, probabilitatea de apariţie a ploilor va fi din nou în creştere. Izolat cantităţile de apă vor fi însemnate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.