Skip to content
Ediția de astăzi

ANM: Temperaturi neobișnuite anunțate pentru zilele ce urmează

Administrația Nationala de Meteorologie a anunțat vreme deosebit de caldă față de media normală, pentru duminică, 20 octombrie 2019.

Temperaturile moderate se vor menține în jumătatea de vest a țării, în timp ce, în restul teritoriului valorile diurne se vor situa în continuare peste cele climatologic specifice datei. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei și din nou cel mai probabil a doua parte a nopții, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceață, local în est și sud-est și pe teritorii restrânse în centru.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, dar mai scăzute în estul Transilvaniei.

Abia spre sfârșitul lunii temperaturile vor ajunge la normal. Până pe 15-18 noiembrie temperaturile vor fi în continuare la fel de mari precum cele înregistrate în mijlocul lunii octombrie. Astfel că, în perioada 21-28 octombrie, regimul pluviometric va fi unul decitar, adică precipitațiil vor fi absente în majoritate a regiunilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.