Skip to content
Ediția de astăzi Recent

APIA Mehedinți desfășoară controlul la faţa locului pentru Cererile Unice de Plată – Campania 2018

 

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Mehedinți informează că desfăşoară în această perioadă controlul la faţa locului pentru Cererile Unice de Plată eşantionate în cadrul Campaniei 2018. În ceea ce privește controlul aferent al unor obligații specifice, acesta va avea loc în iarnă sau în primăvara anului următor.

Scopul controalelor pe teren este de a verifica, pe un eşantion de cereri, condiţiile de acordare a sprijinului financiar.

“Scopul verificărilor la fața locului este acela de a controla condiţiile în care se acordă ajutorul în conformitate cu art. 37 al Regulamentului (UE) nr. 809/2014 de stabilire a normelor de aplicare a Regulamentului (UE) nr.1306/2013 al Parlamentului European şi al Consiliului în ceea ce priveşte sistemul integrat de administrare măsurile de dezvoltare rurală şi ecocondiţionalitatea, mai exact verificarea fiecărei parcele declarate: eligibilitate, localizare, suprafaţă şi aspecte privind utilizarea/acoperirea terenului”, se arată într-un comunicat de presă al APIA Mehedinți.

Fiecare verificare la fața locului va fi obiectul unui raport de control conform ce permite revizuirea detaliilor verificărilor efectuate și întocmirea concluziilor privind conformitatea cu criteriile de eligibilitate, angajamentele și alte obligații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.