Skip to content
Recent

Așa ceva?! Spionul sârb prins de SRI și expulzat își face selfie-uri la spa și la teatru FOTO

Așa ceva?! Spionul sârb prins de către Serviciul Român de Informații (SRI) și expulzat prin decizia Curtii de Apel București (CAB) își face selfie-uri la spa și la teatru.

Bratislav Živković (prezentat de către SRI drept o captură serioasă) continuă să posteze pe Facebook fotografii și detalii despre deplasările sale în estul Europei – inclusiv în regiunea separatistă Donețk din Ucraina, scrie Sursazilei.ro.

Joi, 8 februarie, Zivkovic a postat două fotografii pe contul său, menționând că acestea au fost făcute în orașul Anapa, pe coasta Mării Negre, în regiunea rusă Krasnodar.

Două săptămâni mai devreme, pe 22 ianuarie, Zivkovic publicase o serie de fotografii de la Teatrul din Donețk, unde asistase la un spectacol.

Pe 26 și 28 ianuarie, cetățeanul sârb a ținut să își anunțe atât fanii, cât și pe cei care îl supravegheau instituțional, că se relaxează într-un hotel. Detaliile de fundal duc la concluzia că Zivkovic a fost cazat la hotelul Donbass Palace din Donețk, singurul hotel de lux din regiune. Donețk este cel mai mare centru urban din estul Ucrainei, zonă secesionistă, aflată sub controlul militar al Federației Ruse, sub acoperirea acțiunii unor miliții populare.

Vedeți AICI galeria foto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.