Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Asfaltul a ajuns în Dudașul Schelei, pentru prima oară

Este mare bucurie zilele acestea în Dudașul Schelei, un cartier de la marginea municipiului Drobeta Turnu Severin.

Pentru prima dată, se toarnă asfalt pe șase străzi, în cadrul unui proiect mai mare care cuprinde în total 33 de străzi din cartierul Schela Cladovei, în valoare de 10.422.772 lei.

Oamenii care locuiesc aici așteptau de ani buni asfaltul pe strada lor. ”Avem acum asfalt, avem apă, avem canal, avem tot ce trebuie acum. Eu locuiesc aici de peste 30 de ani și nu credeam să mai văd asfaltul”, i-a spus vineri o localnică primarului Marius Screciu. ”Au fost mai mulți primari la Severin, dar nu au vrut să știe de acest cartier de la periferia orașului. Noi am făcut demersuri de mai multă vreme, dar până acum nu am fost băgați în seamă”, a spus un bărbat care locuiește în Dudașul Schelei.

Zilele acestea se toarnă primul strat de asfalt, după care se va turna cel de uzură, iar în jurul datei de 15 septembrie se estimează că lucrările vor fi încheiate în Dudașul Schelei, după care utilajele se vor muta pe celelalte străzi din Schela Cladovei prinse în proiect.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, spune că și în cartierul Banovița sunt în derulare mai multe proiecte pe fonduri europene: ”Să sperăm că putem începe o parte din lucrări în această toamnă, dacă nu cel târziu în primăvara anului viitor vor intra utilajele”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.