Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Asociațiile de proprietari din Turnu Severin vor fi luate la bani mărunți

 

Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin este asaltată în ultima perioadă de zeci de reclamații din partea cetățenilor nemulțumiți de activitatea  administratorilor sau președinților de asociații de proprietari.

Oamenii reclamă modul cum sunt calculate facturile lunare la utilități, faptul că în multe situații li se par nejustificat de mari ori recepționarea unor lucrări fictive.

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, spune că  în perioada următoare va iniția o acțiune amplă de verificare a asociațiilor de locatari, cu sprijinul  Corpului Experților Contabili Autorizați din Mehedinți.

”În ultima perioadă a crescut foarte mult numărul severinenilor care reclamă nereguli la asociațiile de proprietari. Fie că banii plătiți de ei nu se regăsesc în plățile făcute de administratori, iar furnizorii de utilități somează asociația, fie faptul că facturile emise sunt încărcate, și așa mai departe. Este principalul motiv pentru care, începând cu anul viitor, voi solicita consilierilor locali să își dea acordul în vederea încheierii unui parteneriat între Consiliul Local Drobeta Turnu Severin și Corpul Experților Contabili Autorizați din Mehedinți în vederea demarării unor controale temeinice în documentele contabile ale tuturor asociațiilor de proprietari” a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.